Pierre Cardin extra lange riemen

Pierre Cardin riemen - extra lange riemen

Extra lange riemen

Leren Pierre Cardin riemen komen van een bedrijf met veel ervaring. Extra lange leren riemen zijn online te koop bij Het Broekenpaleis. Ook in onze winkel in Rotterdam zijn de lederen riemen van Pierre Cardin op voorraad. De riemen worden direct naar u verstuurd, zodat u in principe al de volgende dag uw product in huis hebt.
Pierre Cardin riemen zijn kwalitatief goede producten voor een redelijke prijs. De riemen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, waaronder:

Pierre Cardin riem - extra lange riem

Eigenschappen van Pierre Cardin riemen

De breedte van een Pierre Cardin riem is 4 centimeter. Deze lange riemen zijn normaal gesproken alleen bij gespecialiseerde winkels te koop. Bij Het Broekenpaleis verkopen we de classic riemen van Pierre Cardin. Deze riemen zijn tijdloos en zijn te gebruiken voor zowel casual als formele kledingstijl. Als de riem te lang is, kunt u deze vaak gemakkelijk zelf inkorten. Eventueel kunt u de riem bij de schoenmaker brengen om in te laten korten. Een andere manier is om er een extra gaatje bij te maken.
Leren riemen wordt ook wel geschreven als lederen riemen. Pierre Cardin riemen zijn al jarenlang in het assortiment van ons te vinden.

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag 13:00 – 17:00
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00

Afwijkende openingstijden

Afsluiten