Accessoires

Onze pagina accessoires bestaat onder andere uit Extra lange riemen, grote maten sokken, extra lange bretels, mutsen, stropdassen en veel meer. Bekijk onze pagina en maak uw outfit helemaal compleet. De accessoires zijn zowel online als in onze winkel verkrijgbaar!

Filter op

Accessoires – Sokken, Riemen en bretels

Deze categorie bied u verschillende artikelen om uw outfit compleet te maken. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een paar warme wollen sokken of dunne katoenen sokken, of juist een riem of bretel? Zowel een riem als een bretel zijn beiden voor de functie om uw broek omhoog te houden. Naast de functie zijn bretels en riemen een mooi decoratief accessoire voor uw outfit. Wij hebben een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen van effen tot met een leuk design.

Grote voorraad
Een riem of bretel kan een soms net even een artikel zijn die u vergeet aan te schaffen. Deze pagina bied u verschillende artikelen om u te helpen dat gene te vinden wat u mist. Heeft u het direct nodig en kunt u niet wachten dan kunt u ook langs komen in onze winkel. De artikelen die u op onze website ziet zijn namelijk ook op voorraad in onze winkel te Rotterdam. Naast onze webwinkel bent u ook welkom in onze winkel om kleding te passen. Van overhemden tot allerlei accessoires!

Gespecialiseerd in grote en lange maten

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in grote en lange maten. U kunt bij ons terecht als u lastig voor uw kleding kunt slagen. Sinds de komst van de webshop is het mogelijk online uw kleding bij ons te bestellen. Onze winkel bied u daarentegen wel de mogelijkheid direct uw kleding te kunnen bekijken en te passen, maar mocht dit niet uitkomen kunt u eenvoudig bestellen. Het Broekenpaleis Grote en lange maten herenkleding speciaalzaak sinds 1926.

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Afsluiten