Verzending- binnen twee werkdagen
Gratis verzending vanaf €75,-
Gratis verzending België vanaf €150,-

Heren overhemden extra lange mouw

Overhemden met extra lange mouw voor lange mannen. Op deze pagina vind u alle overhemden met extra lange mouwlengte. Een extra lang overhemd staat ook wel bekend als een mouwlengte 7 overhemd. Wanneer u langt bent, is de juiste mouwlengte, ruglengte en draagcomfort van essentieel belang. U heeft de keuze uit verschillende dessins, zoals effen maar ook printjes. Overhemden met extra lange mouw 72cm zijn verkrijgbaar in de maten: LT 41/42 – XLT 43/44 – 2XLT 45/46 – 3XLT 47/48 en 4XLT 49/50.
Ieder seizoen wisselen de overhemden van kleur en design.

Filter uw maat met het MAAT FILTER!

Met behulp van het maatfilter kunt u uw maat selecteren, en komen alleen de extra lange overhemden in de geselecteerde maat naar voren.

Gefilterd op:
Filteren
Filteren
Filter op maat
2XLT
3XLT
41 - L
42 - L
43 - XL
44 - XL
45 - 2XL
46 - 2XL
47 - 3XL
48 - 3XL
49 - 4XL
50 - 4XL
XLT
Filter op merk
Casa Moda
Culture
Eterna
Jupiter
Filter op kleur
Blauw
Grijs
Meerdere Kleuren
Off White
Rood
Roze
Wit
Zwart
Laad meer

Extra lange overhemden kopen

Extra lange overhemden kopen in de winkel of online? De extra lange overhemden zijn niet alleen verkrijgbaar in onze winkel, maar ook online via onze webshop. Het aanbod extra lange overhemden mouwlengte 7 is bij ons zeer groot! Voor de lange man is het namelijk lastig goed passende overhemden te vinden in de juiste lengte. Kies daarom bij ons uit een zeer grote collectie extra lange overhemden speciaal voor de lange man.

Overhemd extra lange mouw speciaal voor de lange man

Overhemden met extra lange mouwen hebben ook een extra lang voor en rug pand. Wij kunnen u veel variaties bieden in lengte maten overhemden. Zo vind u in de collectie effen zakelijke overhemden maar ook met mooie printen. De meeste overhemden zijn van 100% katoen, zodat u een heerlijk en comfortabel draagcomfort heeft. Speciaal voor de lange man een overhemd met extra lange mouw, meer rug lengte, langere mouwen en een goede pasvorm!

Casa Moda extra lange mouw overhemden

De collectie bestaat veelal uit Casa Moda overhemden, aangezien dit merk veel keus in prints en designs heeft. Casa Moda is sterk in het maken van strijkvrije katoenen overhemden in lengte maten. U hoeft het overhemd dan ook echt niet te strijken. De vezels hebben een speciale behandeling gehad zodat u geen kreukels krijgt. Als het licht vochtig uit de wasmachine komt kunt u het overhemd hangend laten drogen. De extra lange Casa Moda overhemden kruipen niet uit uw broek. Als lange man wilt u ook een overhemd met een goede pasvorm. De extra lange overhemden van Casa Moda zijn voorzien van een geschikt extra lange mouwen en ruglengte.

Extra lange mouw overhemden in maat LT, 2XLT, 3XLT en 4XLT

De extra lange maten overhemden worden vaak in boord maten vertoond. Aan de hand van deze informatie, heeft u een indruk hoe dit werkt.

  • LT boord maat 41/42
  • XLT boord maat 43/44
  • 2XLT boord maat 45/46
  • 3XLT boord maat 47/48
  • 4XLT boord maat 49/50

Voorbeeld:
Er zijn zowel overhemden in maat 41, 42 en gedeeld 41/42.
Dit met de bedoeling als u het bovenste knoopje dicht wilt dragen. Het gedeelde boord 41/42 heeft 41,5cm boord, Maat 41 heeft 41cm boord en maat 42 heeft 42cm boord. De omvang van het overhemd is bij deze maten gelijk, het verschil is alleen de centimeters van het boord. Zo kunt u uw juiste boord maat vinden van uw overhemd. Dit kan wanneer u een das of strik draagt van belang zijn. Wanneer u het overhemd zonder strik of das draagt, kunt u zowel kiezen voor 41, 42 of 41/42

Overhemd in een langere mouwlengte

Overhemden met extra lange mouwlengte zijn bij ons verkrijgbaar. Mouwlengte 72cm ook wel mouwlengte 7 genoemd zijn overhemden met van de kop van de schouder tot aan de onderkant manchet 72cm lange mouwen. Met het overhemd is ook rekening gehouden met de lengte, deze hemden zijn dus speciaal ook extra lang van lengte.

Overhemden extra lang

Extra lange mouw overhemden lopen vanaf maat LT, XLT, 2XLT, 3XLT tot en met 4XLT. Ieder seizoen wisselen de extra lange mouw overhemden van kleur en design. Wij proberen ieder seizoen up to date blijven om u een zo goed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Bezoek onze winkel of shop online overhemden extra lang voor lange mannen!

Waar vind u extra lange overhemden?

Bij Het Broekenpaleis kunt u extra lange overhemden vinden. Zowel in de webshop als in de winkel is er een groot assortiment voor extra lange mannen. Bij ons kunt u goed slagen voor extra lange maten kleding, wij zijn al jaren een speciaalzaak voor grote en lange maten herenkleding.

Lengte maten kleding speciaalzaak.

Wij zijn gespecialiseerd in lengte maten herenkleding. En kunnen u daar een ruim assortiment in aanbieden. Jeans & casual broeken in lengtes 38 en 40, Extra lange mouw vesten, extra lange mouw truien, extra lange joggingbroeken in lengte maat 38 en 40. Tot slot is bestellen niet echt iets voor u, wilt u liever komen passen? Dan kunt u terecht in onze winkel te Rotterdam.