Verzending- binnen twee werkdagen
Gratis verzending vanaf €75,-
Gratis verzending België vanaf €150,-

Pantalons in lengte maten

Bent u opzoek naar een geklede broek in een lengte maat? Dan kunt u bijvoorbeeld netjes gekleed in een mooie pantalon. Heren pantalons in lengte maten zijn bij Het Broekenpaleis verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo vind u pantalons in lengte maten 102, 106, 110, 114, 116 en 118.

Filter uw maat met het maatfilter

Met behulp van het maatfilter kunt u uw maat selecteren en makkelijk uw maat filteren. Bij het product staan de taillewijdtes aangegeven in centimeters, zo kunt u uw juiste maat bepalen.

Gefilterd op:
Filteren
Filteren
Filter op maat
102
106
110
114
118
122
Filter op merk
Club of comfort
Filter op kleur
Beige
Blauw
Grijs
Laad meer

Pantalons in lengte maten 38 & 40

Lange maten zoals lengte 38 en lengte maat 40 pantalons zijn niet makkelijk te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in lengte maten herenkleding, en kunnen u daarom ook pantalons in lengte maten aanbieden. Een te korte pantalon is voortaan verleden tijd. De verkrijgbare heren pantalons kunt u vinden in de volgende lengte maten 102, 106, 110, 114, 116 en 118.

Extra lange pantalons

Extra lange pantalons zijn verkrijgbaar van het merk Club of Comfort, is onder andere zeer bekend om de goede kwaliteit en pasvorm. Het materiaal van pantalons is vaak een samenstelling van wol, polyester en elastaan voor een prettig comfort. Voor het wassen van pantalons lees altijd het wasvoorschrift label van de fabrikant, vaak is het veilig wasbaar op 30 graden.

Hoe meet ik mijn maat ?

De pasvorm is natuurlijk erg belangrijk. Meet daarom even uw eigenbroek van links naar rechts, of rond om uw taille met behulp van een meetlint. Achter iedere maat plaatsen wij de taille in centimeters, zo u kunt u zien welke maat u nodig heeft.

Lengte maten herenkleding

Ons assortiment bestaat niet alleen uit pantalons. Zo vind u bij ons ook een grote collectie aan : Truien en vesten in extra lange mouw, Extra lange overhemden, Zomer en winter jassen extra lang en Casual en jeans broeken in lengte maat 38 & 40.

Winkel in lengte maten kleding

Lukt het u niet online te bestellen en/of wilt u eigenlijk liever de broek passen? Dan kunt u ook terecht in onze winkel te Rotterdam. U kunt in onze winkel op uw gemak onze gehele collectie bekijken. Als u advies nodig heeft helpen wij u natuurlijk graag de juiste maat te vinden.