Trainingspak in grote maten

Trainingspak in grote maten 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL 8XL 9XL 10XL verkrijgbaar. Wij verkopen joggingpakken zowel online als  in de winkel. Draagt u graag een trainingspak om te sporten of voor lekker thuis op de bank dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in grote maten herenmode. Grote voorraad grote maten in de winkel en online!

Filter uw maat met het maatfilter!

Met behulp van het maatfilter kunt u uw maat selecteren. Zodat alleen uw maat naar voren komt.

Filter op

Trainingspak in grote maten

Trainingspak in grote maten vind u bij Het Broekenpaleis. Online kunt u uw trainingspak bestellen, maar u kunt ook naar de winkel komen om te passen. Het kan zijn dat u een andere traingsbroek nodig heeft dan de trainingsjas. In de winkel weet u zeker dat u direct de juiste maat heeft. Tip. Om uw trainingspak kompleet te maken hebben wij ook effen t-shirts op voorraad in de winkel en online van 2xl t/m 10xl!

Joggingpak in een grote maat

De maat van de jas kan een andere maat zijn als dat van de broek. Daarom bieden wij dit los van elkaar aan. Mocht u alleen de broek willen of alleen de jas, kunt u deze natuurlijk ook los van elkaar bestellen. U kunt ook een pak samenstellen met een joggingbroek en een leuk sportief vest. Kijk dan even bij onze grote maten vesten om een leuke combinatie te maken.

Grote en lange maten herenkleding van 3xl tot en met 10xl !

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in grote maten herenkleding. U kunt bij ons terecht in zowel onze winkel als webwinkel. Als u liever de kleding wilt passen dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij helpen u als u het prettig vind graag bij het adviseren van de juiste maat.

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Afsluiten