Verzending- binnen twee werkdagen
Gratis verzending vanaf €75,-
Gratis verzending België vanaf €150,-

Trainingspak in grote maten

Trainingspak in grote maten 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL 8XL 9XL 10XL verkrijgbaar. Wij verkopen joggingpakken zowel online als  in de winkel. Draagt u graag een trainingspak om te sporten of voor lekker thuis op de bank dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in grote maten herenmode. Grote voorraad grote maten in de winkel en online!

Filter uw maat met het maatfilter!

Met behulp van het maatfilter kunt u uw maat selecteren. Zodat alleen uw maat naar voren komt.

Gefilterd op:
Filteren
Filteren
Filter op maat
10XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
7XL
8XL
Filter op merk
Adamo
Lacoste
Redfield
Filter op kleur
Blauw
Grijs
Groen
Rood
Zwart
Laad meer

Trainingspak in grote maten

Trainingspak in grote maten vind u bij Het Broekenpaleis. Online kunt u uw trainingspak bestellen, maar u kunt ook naar de winkel komen om te passen. Het kan zijn dat u een andere traingsbroek nodig heeft dan de trainingsjas. In de winkel weet u zeker dat u direct de juiste maat heeft. Tip. Om uw trainingspak kompleet te maken hebben wij ook effen t-shirts op voorraad in de winkel en online van 2xl t/m 10xl!

Joggingpak in een grote maat

De maat van de jas kan een andere maat zijn als dat van de broek. Daarom bieden wij dit los van elkaar aan. Mocht u alleen de broek willen of alleen de jas, kunt u deze natuurlijk ook los van elkaar bestellen. U kunt ook een pak samenstellen met een joggingbroek en een leuk sportief vest. Kijk dan even bij onze grote maten vesten om een leuke combinatie te maken.

Grote en lange maten herenkleding van 3xl tot en met 10xl !

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in grote maten herenkleding. U kunt bij ons terecht in zowel onze winkel als webwinkel. Als u liever de kleding wilt passen dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij helpen u als u het prettig vind graag bij het adviseren van de juiste maat.