Mouwloze t-shirt grote maat heren

Bent u opzoek naar mouwloze t-shirts in grote maten voor heren? Wij kunnen u deze aanbieden in de maten 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl en 9xl! De mouwloze t-shirts, ook wel tanktop genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende effen kleuren of met leuke sportieve printen. De mouwloze t-shirts zijn zeer comfortabel en kunnen gebruikt worden als bijvoorbeeld sportkleding of voor tijdens de vakantie.

Met behulp van taillewijdte in centimeters kunt u uw maat bepalen en kunt u gemakkelijk uw maat filteren.

Filter op

Mouwloze t-shirts in grote maten

Voor zowel normale t-shirts als mouwloze tanktop t-shirts kunt u bij ons terecht. Een effen of juist bedrukt mouwloos t-shirt is bij ons verkrijgbaar in grote maten. De t-shirts zijn er in veel verschillende kleuren zoals: blauw, grijs, zwart, wit, rood en donkerblauw. Ieder seizoen wisselen de prints. Zo blijft u up-to-date als het gaat om de laatste nieuwe mode. Bijna al onze mouwloze shirts zijn van 100% katoen voor een heerlijk luchtig draagcomfort. De zachte stof in combinatie met de fijne pasvorm zorgt ervoor dat u de mouwloze t-shirts in de kast wilt hebben! 

Mouwloze t-shirts of tanktops

Wist u dat mouwloze t-shirts ook wel tanktop shirts worden genoemd. Als u mouwloze t-shirts zoekt in grote maten zijn de shirts bij ons verkrijgbaar in de volgende maten: 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl en 9xl! Aangezien wij al jaren zijn gespecialiseerd in grote maten herenmode, kunnen wij uw gehele garderobe vullen. Voor vakantiekleding, sportkleding tot zakelijke kleding kunt u bij ons terecht!

Grote en lange maten passen in Rotterdam

Bent u online opzoek naar t-shirts in grote of lange maten. Wilt u liever de kleding komen passen? Dan kunt u ook langskomen in onze winkel. Wij zijn al sinds 1926 gevestigd in Rotterdam en de laatste jaren nu ook online. Uit heel Nederland komen dagelijks bestellingen voor grote en lange maten comfortabele herenkleding. Al deze bestellingen versturen we direct uit onze winkel. 

Maten 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl 10xl

Een mouwloos t-shirt is lastig te vinden. Bij Het Broekenpaleis zijn zowel gewone t-shirts als t-shirt mouwloos in het assortiment te vinden. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in grote maten kunt u voor uw gehele garderobe bij ons terecht. De heren t-shirts zonder mouwen of ook wel mouwloos genoemd hebben wij zowel effen als met opdruk.

Wij verkopen mouwloze heren t-shirts van Redfield, Adamo en D555.

 

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Afsluiten