grote en lange maten herenkleding 9XL

grote en lange maten herenkleding 9XL, bent u opzoek naar herenmode in grote of lange maten, dan bent u hier op het juiste adres. Wij zijn al sinds 1926 gevestigd in Rotterdam en de laatste jaren nu ook op internet. Uit heel Nederland komen dagelijks bestellingen voor grote en lange maten herenkleding. Al deze bestellingen versturen we direct uit onze winkel. In principe worden alle pakketten direct verstuurd met Postnl. Postnl heeft volgens ons nog steeds de beste service van alle bezorgdiensten.

grote en lange maten herenkleding 9XL

Het Broekenpaleis levert de beste kwaliteit voor redelijke prijzen. We gaan niet voor eenmalige verkopen. We willen graag een langdurige relatie aangaan met onze klanten.

Herenkleding webwinkel

U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam, aan de Pretorialaan 21-23 3072EE waar we u in een gemoedelijke sfeer helpen. Alle grote en lange maten herenkleding hangt bij ons op voorraad in de winkel. Zo kunnen wij u helpen aan uw gehele zomer en winter garderobe. Door ons grote assortiment kunnen wij u in de winter helpen aan zomerkleding en in de zomer aan winterkleding in grote of lange maten mode. Het is altijd beter om in de winkel uw kleding te komen passen maar als het niet uitkomt om naar de winkel te komen, dan kunt u eenvoudig via onze webwinkel online grote of lange maten herenkleding kopen. Eventueel helpen we u telefonish 010-4856448 als u vragen heeft.

Maatfilter toe passen

Op onze website ziet u bij alle grote of lange maten herenkleding de maat staan in centimeters. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke maat het beste bij u past. Ieder merk heeft zijn eigen taillewijdte. Het kan dus voorkomen dat u voor het ene merk een 4XL nodig heeft en voor het andere merk een 5XL. Boven aan bijna iedere pagina kunt u gemakkelijk uw maat kiezen d.m.v. ons maatfilter.
Klik op onderstaande link om direct te starten met webwinkelen.

Start webwinkelen

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag 13:00 – 17:00
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
Afsluiten