Grote en lange maten herenkleding 9XL

Grote en lange maten herenkleding 9XL, bent u opzoek naar herenmode in grote of lange maten, dan bent u hier op het juiste adres. Wij zijn al sinds 1926 gevestigd in Rotterdam en de laatste jaren nu ook op internet. Uit heel Nederland en Belgie komen dagelijks bestellingen voor grote en lange maten herenkleding. Al deze bestellingen versturen we direct uit onze winkel. In principe worden alle pakketten direct verstuurd met Postnl hier kunt u uw pakket volgen. Postnl heeft volgens ons nog steeds de beste service van alle bezorgdiensten.

Prijs kwaliteit

Het Broekenpaleis levert de beste kwaliteit voor redelijke prijzen. We gaan niet voor eenmalige verkopen. We willen graag een langdurige relatie aangaan met onze klanten.

Grote en lengte maten herenkleding winkel en webwinkel

U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam, aan de Pretorialaan 21-23 3072EE waar we u in een gemoedelijke sfeer helpen. Alle grote en lengte maten herenkleding hangt en ligt bij ons op voorraad in de winkel. Zo kunnen wij u helpen aan uw gehele zomer en winter garderobe. Door ons grote assortiment kunnen wij u ook in de winter helpen aan grote maten zomerkleding en in de zomer aan grote maten winterkleding. Het is altijd beter om in de winkel uw kleding te komen passen maar als het niet uitkomt om naar de winkel te komen, dan kunt u eenvoudig via onze webwinkel online grote of lengte maten herenkleding bestellen. Eventueel helpen we u telefonisch 010-4856448 als u vragen heeft.

Maatfilter toe passen

Op onze webshop kunt u boven aan iedere pagina het maatfilter aan klikken. Selecteer uw maat, en het filter doet de rest. Ieder merk heeft zijn eigen taillewijdte. Het kan dus voorkomen dat u voor het ene merk een 4XL nodig heeft en voor het andere merk een 5XL. Boven aan bijna iedere pagina kunt u gemakkelijk uw maat kiezen d.m.v. ons maatfilter.

Winkel airco gekoeld

Nu ook airco in de winkel, u kunt nu in een koele omgeving uw kleding passen.

Klik op onderstaande link om direct te starten met webwinkelen.

Start webwinkelen

Grote en lange maten herenkleding 9XL

Klik hier en volg ons ook op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Afsluiten