Canson

Canson grote maten jassen.

Voor grote maten heren jassen van het merk Canson kunt u bij ons terecht in zowel de winkel als via onze webshop. Het assortiment Canson jassen bestaat uit grote maten heren jassen in de maten: 2xl (60), 3xl (62/64), 4xl (66/68) 5xl (70/72) 6xl (74/76) 7xl (78/80).

Filter op

Herenjassen in grote maten

Aangezien wij in onze winkel dagelijks klanten krijgen die (bijna) nergens kunnen slagen voor een jas in een grotere maat, bieden wij jacks tot wel 10xl. Canson jassen zijn bij ons verkrijgbaar tot en met 7xl. 7XL is dan ook de grootste maat jas die Canson maakt. Wij kunnen in zowel de zomer als in de winter jassen bieden tot en met 10xl. U kunt natuurlijk online een grote maat jas bestellen, maar in onze winkel te Rotterdam is dit ook mogelijk. Onze online voorraad is ook verkrijgbaar in de winkel.

Welke maat herenjas heb ik nodig.

Helaas kunt u aan alleen 3xl, 4xl niet zien of de maat u ook daadwerkelijk past. Ieder merk heeft andere maatverhoudingen. Zo past u bijvoorbeeld van het ene merk een 4xl en van het andere merk 6xl. Wij proberen het voor u als klant zo eenvoudig mogelijk te houden om uw maat te vinden, en plaatsen wij bij ieder artikel ook de taillemaat in centimeters.

Hulp bij het vinden van uw maat?

Met behulp van taillewijdte in centimeters kunt u zo makkelijker uw maat bepalen. Als u uw eigen jas op een vlakke ondergrond legt kunt u met een centimeter de maat van links naar rechts meten. Doe het uitkomende getal x2 en u heeft uw taillewijdte. U kunt dit vergelijken met ons opgegeven taillewijdte en u vind een zo goed mogelijk passende jas. Door middel van ons maatfilter kunt u makkelijk uw maat filteren. Zo worden dan alleen de jassen in uw maat gefilterd. Tot slot bent u op zoek naar herenmode in grote maten en vind u het lastig online uw maat te vinden en of te bestellen helpen wij u ook graag in onze winkel te Rotterdam.

Grote maten Canson Jassen

De Jassen van het merk Canson zijn bij ons verkrijgbaar in grote maten. Canson is een merk uit Denemarken, en levert dus jassen van Deense kwaliteit. Denemarken is een Scandinavisch land Noorwegen, Zweden en delen van Noord-Finland vallen ook onder Scandinavië. In deze landen kan het behoorlijk koud worden en is een goede winterjas van belang. Bij ons in Nederland kunnen de winterse omstandigheden ook toetreden en is een goede winterjas prettig om te hebben. Mede door de uitstekende kwaliteit die Canson al jaren gebruikt, en de goede maatverhoudingen creëren ze een mooi eindproduct.

Herenjassen

Een jas kan verschillende functies hebben. Zo zijn er waterafstotende jassen en droogweer jassen. Denk bijvoorbeeld aan een waterdichte (regen)jas voor op de fiets door weer en wind. Of een jas met veel zakken voor uw telefoon, sleutels, portemonnee en paspoort bij u te dragen. In ons assortiment vind u de geschikte jas waarnaar u opzoek bent. Bent u opzoek naar het Parka model, of juist een gewatteerde jas met een lengte tot uw heup. Als u liever niet online een winterjas wilt bestellen kunt u ook naar onze winkel komen te Rotterdam. In onze winkel kunt u verschillende jassen direct voelen en passen.

Grote maten herenkleding

Naast onze grote maten jassen kunt u ook bij ons terecht voor de rest van uw garderobe. Denk bijvoorbeeld aan t-shirts, poloshirts, lange broeken, korte broeken, vesten, truien, overhemden, ondergoed en veel meer. Dit alles is verkrijgbaar in maten als 2xl, 3xl, 4xl, 5xl, 6xl, 7xl, 8xl, 9xl en 10xl! Zowel online als in onze winkel kunt u bij ons kleding vinden van sportief tot chique.

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Afsluiten