Lindenmann

Lindenmann extra lange riemen

Voor extra lange riemen van het merk Lindenmann kunt u bij ons terecht in zowel de winkel als via onze webshop. Het assortiment bestaat uit extra lange riemen in verschillende breedte en lengte. Dus voor lederen riemen van het merk Lindenmann bent u bij ons aan het juiste adres.

Filter op

Extra lange riemen van het merk Lindenmann

Bij Het Broekenpaleis vind u riemen in Extra Lange Lengte! Het merk Lindenmann heeft riemen in de lengtes 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 160cm en 170cm. Stevige kwaliteit riemen onder andere verkrijgbaar van volnerf leder. Extra lange riemen van leder zijn heel lastig te vinden. Wij verkopen grote maten kleding waaronder natuurlijk broeken tot in de grootste maten. Deze mensen willen dan ook graag als accessoire een super sterke riem. Riemen in extra lange lengtes zijn dan essentieel.

Volnerf lederen riemen

Volverf leder is een beste soort type leder, het komt van de bovenlaag van de huid. Een volnerf leren riem wordt met de tijd steeds mooier het ontwikkelt een mooi patina. De allerbeste huiden worden gebruikt voor volnerf leder, het word daarom beschouwd als een premium-kwaliteit. Volnerf leder is de hoogste kwaliteit leer, heel sterk maar ook het duurste soort leder.

Grote maten extra lange riemen

Bij Hetbroekenpaleis.nl vindt u een groot assortiment aan extra lange (grote maten) riemen. In zowel onze winkel als in onze webshop vindt u extra lange heren riemen tot en met lengte 170cm.  Er zijn onder andere riemen verkrijgbaar met een breedte van 3,5 cm of 4 cm. U vind zowel gevlochten stretch-polyester riemen  en echt vol 100% nerf leder. Genoeg keuze! U kunt kiezen uit verschillende kleuren riemen!

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Afsluiten