Schiesser

Grote maten heren slips en onderhemden (singlets) van het merk Schiesser zijn verkrijgbaar in 3xl (9) – 4xl (10) – 5xl (12) – 6xl (14) wit & zwart. Schiesser grote maten ondergoed bestelt u eenvoudig online of kom langs in de winkel! Het Broekenpaleis speciaal voor grote maten herenkleding!

Filter op

Schiesser grote maten ondergoed

Schiesser beheerst de kunst om voor verschillende behoeften de juiste producten voor heren te maken. Schiesser heeft daarom ook grote maten ondergoed. Het Broekenpaleis is gespecialiseerd in grote maten en heeft zo ook het degelijke Schiesser ondergoed in de collectie op voorraad.
Hoge kwaliteit ondergoed wordt wereldwijd gewaardeerd door jong en oud.
Op die manier is het merk uitgegroeid tot een synoniem voor die kleding die letterlijk het dichtst bij de mens ligt. Aangezien ondergoed een stuk van uw outfit is moet dit natuurlijk prettig zitten. Het merk Schiesser heeft haar bestaansrecht al bewezen zo bestaat het merk al meer dan 135 jaar.

Schiesser grote maat Feinripp slip

De Schiesser Feinripp slip sluit mooi aan om uw been en is gemaakt van huidvriendelijk 100% gekamd katoen. Met deze slip heeft u ook geen last van de zijnaden en de band is soepel en extra zacht. De witte slip is wasbaar op 95 graden en de zwarte slip op 60 graden en mag zelfs in de droger.

Schiesser grote maat onderhemd

Het onderhemd van Schiesser is ook gemaakt van huidvriendelijk 100% gekamd katoen. Ook met het onderhemd heeft u geen last van zijnaden. Het witte onderhemd is wasbaar op 95 graden en de zwarte op 60 graden en mag zelfs in de droger.

 

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Afsluiten