T-shirt korte mouw grote maat heren

Bent u opzoek naar t-shirts korte mouw in grote maten voor heren? Wij kunnen u deze aanbieden in de maten 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl en 9xl! De t-shirts met korte mouwen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. De t-shirts zijn zeer comfortabel en kunnen gebruikt worden als bijvoorbeeld casual kleding, sportkleding of voor tijdens de vakantie.

Met behulp van taillewijdte in centimeters kunt u uw maat bepalen en kunt u gemakkelijk uw maat filteren.

Filter op

T-shirt korte mouw grote maat heren

De t-shirts in ons assortiment hebben een perfecte pasvorm. Dit in combinatie met de prettige zachte stof, zorgt er voor dat de t-shirts met korte mouw heerlijk comfortabel om het lichaam zitten. We hebben de t-shirts in verschillende stijlen op voorraad. Zoek je een wat netter t-shirt met korte mouw in een grote maat of wil je liever een t-shirt met korte mouw met een vrolijk printje, voor tijdens de vakantie? We hebben een groot aanbod, dus er is voor iedere gelegenheid zijn er mooie opties voor een t-shirts korte mouwen.

Ronde-hals of V-hals t-shirts met korte mouwen

T-shirts met korte mouwen zijn te verkrijgen in zowel rode-hals als in V-hals. Als u bijvoorbeeld een overhemd niet helemaal tot de hals gesloten draagt, kunt u bijvoorbeeld voor een V-hals T-shirt gaan. Zo ziet u dan niet direct het t-shirt ten opzichte van een ronde-hals. Een ronde-hals is juist weer wel prettig als u een vest draagt. Wanneer u een vest draagt en u besluit er een t-shirt onder te dragen kunt u weer het beste voor een ronde-hals kiezen. Dit staat dan net iets netter dan een V-hals T-shirt. Zowel de V-hals als de ronde hals t-shirts zijn verkrijgbaar in grote maten 3xl, 4xl, 5xl, 6xl, 7xl, 8xl, 9xl en 10xl!

3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl 10xl t-shirts met een goede pasvorm

In de normale kleding winkels verkopen ze alleen standaardmaten, wat nu als 2xl niet genoeg is. Dan vindt u bij Het Broekenpaleis t-shirts met korte mouw die wel passen. Zoals u waarschijnlijk al weet zijn wij een grote maten kleding winkel. Aangezien de t-shirts van onze Duitse leveranciers komen is de pasvorm ook zeer goed. Zo gaat u merken dat de t-shirts na het wassen nog steeds de zelfde pasvorm heeft. T-shirts die na 1x wassen 10 cm korter zijn geworden is niet de bedoeling. Bij ons blijven de t-shirts goed lang, zodat u geen te korte shirts hoeft te dragen.

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Afsluiten