Outlet in grote maten

Sterk afgeprijsde artikelen in grote en lange maten herenkleding. Deze pagina is gevuld met allerlei artikelen uit het assortiment. Hier vind u kleding tegen een zeer scherpe prijs! Mooie aanbiedingen in grote en lange maten!

Filter uw maat met het MAAT FILTER!

Met behulp van het maatfilter kunt u uw maat selecteren. Wanneer u uw maat heeft geselecteerd komen alleen de artikelen in de geselecteerde maat naar voren.Zit uw artikel er nu niet bij? houd dan toch de pagina in de gaten want wij doen ons uiterste best om de voorraad aan te vullen.

Artikelen uit de OUTLET kunnen niet worden geretourneerd!

Filter op

Aanbiedingen grote en lange maten herenkleding

Lange heren en heren met een maatje meer betalen altijd overal de hoofdprijs voor, in de categorie aanbiedingen zorgen wij voor lange en grote maten herenkleding voor een betaalbare prijs. Zo loopt u er dus netjes bij en dat ook nog eens voor een mooie prijs. In deze categorie staan zowel breedte maten herenkleding als lengte maten herenkleding. Grote maat trui, grote maat joggingbroek, grote maat vesten, grote maat spijkerbroek, grote maat overhemd en lengte maten spijkerbroeken, lengte maten overhemden en veel meer… Grote maten tegen betaalbare prijzen! Wanneer een artikel in de uitverkoop komt, dan kan de korting flink oplopen. Het is daarom de moeite waard om de categorie aanbiedingen in de gaten te houden. Sale in grote en lange maten herenkleding LT t/m 10XL

Filter uw maat met het MAAT FILTER!

Met behulp van het maatfilter kunt u uw maat selecteren. Zit uw artikel er nu niet bij? houd dan toch de pagina in de gaten want wij doen ons uiterste best om de voorraad z.s.m. aan te vullen. Tip! Bekijk even de wasvoorschriften voordat u de wasmachine aanzet. Kleding blijft veel langer mooi als u ze op de juiste manier behandelt.

Hetbroekenpaleis.nl
Grote en lange maten herenkleding speciaalzaak sinds 1926!
2XL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL 8XL 9XL 10XL
LT 2XLT 3XLT 4XL

Hulp bij het kiezen?

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 – 17:00
  • Woensdag 09:00 – 17:00
  • Donderdag 09:00 – 17:00
  • Vrijdag 09:00 – 17:00
  • Zaterdag 09:00 – 17:00
  • Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Afsluiten